Groepen en arrangementen

Openingstijden en bezoek op afspraak
Ons HelenaHuis is elke zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op afspraak kun je met een groep op een ander moment ons HelenaHuis bezoeken, eventueel met rondleiding en een hapje met drankje na.


Groepsbezoek
Samen met collega’s, vrienden of familie naar het HelenaHuis, op afspraak is dat te regelen. Je kunt dan op eigen gelegenheid en tempo kennis maken met ons HelenaHuis en kunst, geschiedenis en verhalen bekijken en beluisteren. Met behulp van telefoon en/of tablet kunnen de QR codes worden beluisterd.

In de Hemelse sferen wordt het verhaal verteld van Helena, moeder van keizer Constantijn. De replica van de grafkelder kan betreden worden, een exacte kopie van het werkelijke graf dat onder het koor in de Oude Helenakerk is ontdekt.

Op de eerste verdieping is een wisselende tentoonstelling te zien van kunstenaars. De tweede verdieping is geheel gewijd aan schilderijen van Piet te Lintum.
We kunnen groepen van maximaal vijftien personen ontvangen, de kosten bedragen 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis entree.


HelenaHuis | Landstraat 11
7121 CM | Aalten
contact@helenahuis.nl

telefoonnummer 06-34464392

KvK 83302786

Vestigingsnummer
000049478362

Bezoek ons op Facebook

Abonneren nieuwsbrief