Exposities

Exposities
In het HelenaHuis krijgen kunstenaars een podium. Het hele jaar door zijn wisselende tentoonstellingen ingericht met werk van (amateur) kunstenaars.

De komende drie maanden is een tentoonstelling van lokale kunstenaars te zien bij het HelenaHuis van Aalten. De expositie is ingericht met twintig objecten van kunstenaars Joop Lubbers, Bettina Nienhaus, Sietske Stronks, Truus Prinsen, Joke Warner, Lies Kämink, Henk Obbink, Jos Bannink, Thea Veerbeek, Herman Kuenen en Martien Wevers. De objecten zijn te koop. Joop Lubbers heeft samen met de kunstenaars de tentoonstelling ingericht. “Door werken van meerdere kunstenaars te tonen is de expositie zeer divers!”

Ruimtelijke kunst wordt afgewisseld met onder andere textiel werk, aquarellen, olieverfschilderijen en acryl. Joop Lubbers: “We zijn heel blij dat de kunstenaars willen meewerken aan deze tentoonstelling en gebruik maken van dit podium.” De expositie loopt tot medio mei.

Piet te Lintum
Op de tweede etage van ons HelenaHuis is een permanente expositie van de Achterhoekse kunstenaar Piet te Lintum ingericht.
Talloze schilderijen heeft Te Lintum op zijn naam staan, van karikaturen tot cultureel erfgoed.
De werken worden regelmatig afgewisseld zodat telkens andere kunst van hem te bewonderen is.


HelenaHuis | Landstraat 11
7121 CM | Aalten
contact@helenahuis.nl

telefoonnummer 06-34464392

KvK 83302786

Vestigingsnummer
000049478362

Bezoek ons op Facebook

Abonneren nieuwsbrief